Frist. Träning

Vi var tyvär inte alla på träningen i dag och de var väldigt synd för de blev en väldigt massa ändringar i friståendet. Jätte roligt och lite spännande ;) när allt är klart och sitter som de ska kommer det att bli super bra och världens snyggaste. Måste säga att jenny är en klippa som kommer på så många övningar till oss :) .även alla andra med .
jag vill även avsluta och säga GRATTIS TILL MIG SJÄLV som fyllde 17år igår =P
puss på er alla

Kramar Angelica


sofiaharordet, snart sommar/OCKELBOLÄGER

Snart sommar, mamma anmälde mig nyss till ockelbolägret då jag tänkte är det bara jag som ska gå? varje år blir vi mindre och mindre som går och då är vel den största anledningen att vi blir äldre. Men serriöst är det bara jag som ska gå? komigen nu fattar ni hur kul det skulle va om vi gick på ett sista ockelbo läger tillsammans?  sen kan man ju forsätta gå men fattar ni hur kul det skulle va? ni kommer vell ihåg SVARTSJUKAN? hur kul var inte det? Tänk 4-5 dagar till sammans med träning, bad, lek skratt, KORT, filmer, asså gud jag kan sitta och rabblaa upp en heel lista på flera metetr varför ni borde gå. Så snälla snäällla tjejer varför inte bara göra dethär ockelbolägret till de bästa!

26/3-09

Heej Linnéa här!

Idag var vi bara 6st på träningen ut av 3st körde lite tumbling sedan körde vi styrka i ungefär 45min.
Körde lite armar och ben styrka=)
Lite jobbigt men skönt efter åt=P
Vart har alla tagit vägen på träningarna??

FÖRÄNDRING!

Hej:) Jag har gjort om lite i bloggen som ni kanske seeeeeeer =) Ja ska nog göra headern lite finare sen men ja tänkte bloggen skulle bli lite somrigare :) Och de tyckte sofia också! Hoppas de går bra på träningen idag förresten! Ja orkade inte åka dit eftersom ja ändå inte kan träna.. pusselipuss från johanna

sofiaharordet, Snart sommar/ OCKELBOLÄGRET

Snart sommar, mamma anmälde mig nyss till ockelbolägret då jag tänkte är det bara jag som ska gå? varje år blir vi mindre och mindre som går och då är vel den största anledningen att vi blir äldre. Men serriöst är det bara jag som ska gå? komigen nu fattar ni hur kul det skulle va om vi gick på ett sista ockelbo läger tillsammans?  sen kan man ju forsätta gå men fattar ni hur kul det skulle va? ni kommer vell ihåg SVARTSJUKAN? hur kul var inte det? Tänk 4-5 dagar till sammans med träning, bad, lek skratt, KORT, filmer, asså gud jag kan sitta och rabblaa upp en heel lista på flera metetr varför ni borde gå. Så snälla snäällla tjejer varför inte bara göra dethär ockelbolägret till de bästa!


sofiaharordet

heej alla  minaa älsklings puppppoor!:D
jag är sjuk så jag kan inte komma på träningen ikväll, så kan någon vara snäll och skriva om hur träningen gick? jag vill gärna veta eftersom jag inte kan vara där. Är förkyld och så har jag feber;( men jag kommer kanske ner och kollar i morn om jag inte ha feber och hostar för då kan jag ju smitta er, lycka till på träningen!

jag håller ett öga på er;D

22/3-09








JOHANNATALARUT 24/3

Hejälsklingar :)

Som ni vet så gick ju inte tävlingen sådär jäääättebra! Men aaaja de behöver vi inte prata om:) Jag tänkte berätta om hur de är med mitt ben och tå osvosvosv.. 

Jag fick jättelångt inhopp så jag hoppade rakt upp och där vred jag mig ett halft varv innan jag landade på trampettkanten med smalbenet. Tån vet jag inte rikigt vart den fastnade men nånstans där under iallafall. Jag har haft ont i smalbenet och stortån kan jag inte gå på för det är ett jättestort hack under. Idag var jag till sjukhuset och kollade allting.

Det var försent och sy tån så dom tejpade o så. De läker nog ganska fort om jag har tur!

Benet lära en doktor kolla på eftersom de är alldeles blått och svullet ända ner på foten.. Men doktorn tyckte vi skulle vänta några dagar och se om de blir bättre. Om de gör lika ont på torsdag ska jag åka in och röntga och se om de är spricka eller nåt sånt!

Jag har fått frostskada på benet av kylpåsen också. Det lindade dom bandage runt men de kan vara där ett tag(och jag kommer nog få ett ärr...) Men tur att det inte gör så ont iallafall! :)

Ja de va vääl allt de :) Haha klantig som jag är! :O (sällan mina tååår........)  Men de blir nog bra får ja hoppas!!

Ja tänkte lägga ut lite bilder men nu hittar ja inte sladden så ja får göra det sen ist !!!!!

Jag kommer nog på träningen imorgon! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ♥

TÄVLING :D

Nu är dagen inne :) och jag är så nervös så att jag inte vet vart jag ska ta vägen :D men vi kommer att fixa alltihop.. För nu jävlar ska vi visa alla vad vi går för och att vi kan svåra volter också :) SÅ KÄMPA FÖR I DAG GÄLLER DET! :)

pussar Angelica


sofiaharorde, GRATTIS ÄLSKADE JULA FJORTIS ÅR!

i dag fyller våran egna lillasötararaunderbaraälskade JULIA FERRY 14 år! puss hoppas du får en bra dag med många presenter;D


Tränings tiden denna vecka!

Denna vecka krävs det koncentration och kämpar glöd!

Onsdag: 17.30 - 20.30
Torsdag: 18.00 - 21.00
Lördag : ca. 20.00 - 21.00

Så ät mat och ladda en massa energi till träningarna!! :)

Kämpa, kämpa så fixar vi detta! :)

Masssssor av kärlek// Jeeennnnyyy


Sofiaharordet... ARMEN

tänkte berätta hur det är med mig!
Jadu det började med att vi gick igenom en övning i fristående då jag drog upp armen och så kände jag att nått knäckte till. Nästan så att jag såg det, gud vad äckligt det var.. aja sen gick jag och emma för att hämta is påsen och sen när jag satt mig ner kom smärtan* FYFAAAN* det gjorde väldigt ont rakt in i armbågen så pappa kom och hämta mig då vi först åkte till sjukhuset i sandviken, där fick jag nått mot smärtan sen skickades vi till nå hälsocentral i gävle allstå inte sjukhuset nått konstigt ställe. Där kollade en docktor på armen som sedan skickade oss till *röngten* . Där fick man sitta ett bra tag men sen skickades vi till ortoperden? stavas det så? haha aja och han sa att det inte var något brytet men att jag hade stukat armbågen? hahha jag vet inte hur jag lyckades men som sagt jag lyckas med allt.. haha aja och så var nå led svullen svårt att förklara. Så jag ska vila denhär veckan och jag skulle inte tävla men jag tänker träna på lördag ( trampett och fristående ) och det är ju inge farligt med själva armbågen bara att det gör ont. Så några varv står jag nog ut, kanske inte tumbling men trampett och fristående here i come!!


Henrik talar ut.... Fristående 16/3

Vissa säger att fredag den 13:e för otur med sig. Med facit i hand, vi har ju faktiskt nyligen upplevt två stycken sådana fredagar, vill jag påstå att måndag den 16:e är mer otursam. Inte nog med att Madde tog med sig sitt ryggskott till träningen, det fortsatte med att Emma A svimmade och sedan att Sofia gjorde illa armbågen så mycket att vi fick övertala henne att  uppsöka sjukhus. Sjukhuset fick även besök av en annan gymnast från AG, 5 stygn på smalbenet blev det där... men som tur var inget allvarligt.

Jag tänkte i bilen hem att det kanske beror på dessa händelser att ni var ofokuserade på träningen, men insåg sen att det startade ju faktiskt redan på uppvärmningen. Jag sa det några gånger och vill gärna påpeka det igen.... Koncentration!!!
Och att ni "inte kan" eller "det ser inte bra ut"...!!!???
Klart att det inte ser bra ut om ni går in med inställningen att ni inte kan och därför gör ett halvdant försök. Jag VET att ni kan, jag har sett det!!! Och när ni försöker och ger 100 ser det så snyggt ut!!!

Jag har inte varit med så länge, det första jag såg av er var förra Gävleborgsjakten. Jag tyckte då att ni var grymma, och den utvecklingen jag sett sen dess är enorm. Jag tror inte ni förstår hur imponerad jag är av er!!!
Jag förstår att det är svårt att komma ihåg alla rörelser i ett så nytt fristående som det här är, men dom sista två idag när ni ansträngde er såg riktigt bra ut! Och ännu bättre kommer det se ut på söndag.... det vet jag och om ni rannsakar er själva är jag helt övertygad om att ni också vet att ni kan sätta det skitsnyggt.

Ni är bäst, det gäller bara att ni tror på det själva.... och att ni har fokus på träningarna..
Ser fram mot söndag!!

Kram till er alla, nu ska jag mest krama Madde =)
/Henrik

Träning 12/3

Vi började träningen med att värma upp på tumblingen. Mycket spänsthopp blev det, sen så körde vi lite benstyrka eftersom redskapen inte var lediga. Efter den lilla styrkan så körde vi pegasus, Överslag och Tsucka blev det där.
Sen så körde vi snabbt igenom våra varv på tumblingen eftersom vi skulle strömma sedan. Att strömma var ingen ide för det var ingen som fokuserade och gav 100%. Böööjda ben, kroookiga armar, ramla på stjärten och huvudet. Trampetten var inte bra den heller.... alla ramlar eller flummar bara bort allt. Sofia stog på sin dubbelvolt till landning, men det behövs fler. Komigen nu! alla  måste verkligen kämpa och STÅ på alla volter. Koncentrera sig i leden och i volterna för den delen hur ska dethär annars gå? KÄMPA,KÄMPA,KÄMPA,KÄMPA,KÄMPA,KÄMPA


johanna heeree :) 11/3-09

Helluuuuuuu:)
Träningen idag gick väl bra! Körde lite styrka i början, visade upp friståendet för ungdomstruppen, sen körde vi trampett och tumbling. Skruvarna för mig gick inte så där himlans bra.. Men ja ska sätta 540 imorgon! :) Dom andra gick det bra för(iallafall vad jag kommer ihåg, hehe). Vi tränade på dubblar och skruvar :)  Och juste Emma A var och tränade idag också :) Superroligt att de se henne igen! Men synd nog så gjorde hon illa tårna eller va de nu va :O Stackare ! Men ja hoppas de blir bättre så du kan börja träna igen på riktigt! :D

Sen körde vi tumbling och då gjorde jag nååågra suuperbra flickisar iallafall :) Hihi. Och en sträckt vart väl bra också! Vi fick enkronor när vi körde bra också! Jag fick 3 st och såklart var det sofia som fick flest! 6 st :)

Imorgon ska det gå bättre för mig har jag bestämt!! Då ska vi börja köra till landning och strömma! Tagggisssssh :D

Ojuste !! GRATTTISGRATTISGRATTIS TILL JULIA NILSSON SOM FYLLER 15 ÅR IDAG !!!!!! :D Hoppas du haft världens bästa dag ! :) Vi saknade dig på träningen ska du veta!  Men hoppas du åt mycket tårta och fick mycket paket! :D:D



Ja lääära bara lägga ut den här snygga bilden på mig och jullan :D




<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

sofiaharordet, TAGGA NU TJEJER!

okej. Om mindre en två veckor är det tävling, inte vilken tävling som helst utan gävleborgsjakten i sandviken med svårare varv. Tänk från helskruv till dubbel och tsucka`? men för att klara av dethär måste vi tagga och köra fullt ut varje träning hela tiden, tveka INTE en sekund. Så komigen nu tjejer, vi kanske inte vinner men vi ska inte komma sist, haha okej?! HEFFAKLUMPEN TROR PÅ OSS!:D

Fristående

Ja, nu måste jag skriva och be om ursäkt! Förlåt för att jag blir grinig och skäller på er ibland!
Det är inte för att jag tycker mindre om er men när vi tränare ger 110 % och tävlingen ligger 1 träning bort så tar vi förgivet att alla kör sten hårt!! Och idag körde ni sten hårt i vissa partier och vissa gånger mjuk hårt och det räcker tyvärr inte nu!!

Så nästan måndag, sista fristående träningen innan tävlingen, kör vi sten hårt och fixar till allt!

Jag måste också berömma er för att ni lärt er så snabbt och för att ni fixar alla ändringar som vi gör! Ni gör oss ledare väldigt stolta! :)

TACK REBKAKA för att du fixat vår musik så bra! <3

KOM IHÅG! Läxa till måndag, balanserna, pirruetterna, kombinationen och hoppen! Sedan ska ni gå igenom friståendet MINST en gång om dagen så att det sitter!!

Masssssssor av kärlek / Jenny1


Träningsläger! 7-8/3 =)

Tar mig friheten att skriva några ord om helgens träningsläger. 13:00 lördag-10:30 söndag.

Fokus har legat på fristående eftersom vi egentligen inte haft något. Vi har varit "mellan 2 friståenden" kan man säga. Därför har ju Jenny1 med massa hjälp av alla superduperduktiga gymnaster satt ihop ett eget =) Kan ju glatt säga att det är i stort sett färdigt nu, såhär 2 veckor innan tävling och allt. Ute i god tid må jag säga ;) 

Fristående är alltså i stort sett det enda vi har kört i helgen, med undantag för några spontana varv på tumbling för att visa barnkalasbarnen lite häftiga volter =D

Alla har varit sjukt duktiga och nu börjar friståendet se riktigt riktigt bra ut! =)  Jag är inte alls orolig för tävlingen. Själv har jag väl inte tillfört så mycket under helgen känner jag eftersom fristående inte är riktigt min grej. Alltså jag tycker om fristående, det är häftigt och himla skoj, men jag kan inte så mkt =P Men jag har haft jätteskoj ändå =)

Ni som är nyfnikna kan se en liten liten snutt av det i sofias nya gympafilm som hon länkat till i föregående inlägg.

Igårkväll hade vi riktigt skoj med kroppsmålningar, high scool musical 3 och massa mys och skitsnack som vanligt ;D Åt tacos gjorde vi oxå.

Det blev rätt sent innan vi somnade (om man tänker på att vi gick upp strax efter kl 7 i morse). Trots att vi fick ganska lite sömn så tränade tjejerna lika bra som alltid.

Sofia blev utsedd till veckans gymnast =) Tränat lika hårt som alltid och med sitt vanliga glada och spralliga humör. Vem kan undgå att smittas? =)

Hoppas att fler fyller i med lite bilder och detaljer från lägret.

Vad rimmar på heffaklump?!

Tack för mig! //Jenny2


sofiaharordet, NY FILM UTE!

NYYYYY FILM UTE NU!
www.youtube.com/gymnastensofia


rebecca;*

heeeeeeeeeeeeeeeej!
grymmm träning idag!
flera tzucka till tjockmatta, flera dubblar som stod,
1½ skruv av johanna liksom, bara sådär ;)
så handvolt skruv och heeeeeej vad bra det gick =D
gäller bara att sätta friståendet nura, blir perfekt det.
ha en trevlig kväll för nu ska jag äta krämochmjölk och sen sova!
hörs allihopa, pössssssssssssssssssss.

  

Träning 4/3

Igår var det Sigrid, Sofia, Julia, Angelica, Rebecca, Linnea och Tova som var på träningen!
Vi körde på med volter till tävlingen, gick väldigt bra tycker jag! Just nu ser det ganska ljust ut till tävlingen men det är mycket kvar att lära än! Vi måste köra hårt på tumbing med skruvarna nu! :)

Varven som vi ska köra på tävlingen är:
Matta 1. rondat flickis sträkt 2. Rondat flickis skruv 180-360 3. handvolt skruv 360, kanske någon 180?
Tampett 1. Dubbel 2. Skruvar 360-520 3. Tzuka

Här kommer lite bilder från igår!







Tagga till träningen ikväll!!
Masssssor av kärlek/ Coachen


Rapport från Västerås- Motståndare

hej bruds!
va roligt att vi ska tävla i samma klass på tävlingen! vad duktiga ni måste ha blivit som kör på JSM-regler! nån måste skriva ut vilka varv ni ska ha! är så nyfiken och kommer tyvärr nog inte hinna titta då mina tjejer och vi ska tävla direkt efter eller före er. kommer bli en lång dag! och någon måste filma er!!!

vi ska tävla på nytt fristående, lite pirrigt faktiskt! är ni klara med erat nya eller kör ni det gamla med ny musik?

grattis i efterskott sara, värsta stor nu! ta de lugnt på krogen nu för f*n! ;p

hoppas ni är fler än sofia som ska åka till ockelbo! tjejerna här skulle tydligen åka utomlands nästan allihopa, skittöntigt! ;) det är inge roligt om de inte kommer nå bra gymnaster, som er!

ikväll har vi träning som vanligt, ska antagligen ha genomkörning av varven till lite hårdare. får se hur det går! vi får väl se vilka som vinner, vi kommer att köra på mycket pass och kötta ganska mycket så vi kanske inte får så höga poäng. lycka till i vilket fall! puss på er!


Friståendeträning 2/3

Knappt tre veckor kvar till Gävleborgsjakten... årets första tävling!! Om alla tränar lika bra som ni gjorde idag kommer det gå galant!
Vi tyckte att det idag var dags att nöta rörelser så de sitter bra istället för att utveckla friståendet mer. Det gör vi i helgen =)
Alla kämpade på bra och tiden flög iväg. Kan det vara ett tecken på att det var en rolig träning?!?!?! Det tycker i alla fall vi och ser fram mot en kalaskul helg med mycket fristående.

Vi ska försöka hitta en kväll när vi kan ha övernattningspartaj hos oss också!

Vi ses i helgen!! Kram kram <33
/Henrik & Madde


sofiaharordet, GRATTISS SARA!

♥I dag är det ingen vanlig dag utan det är SARAS födelsedag! ♥
Grattis sara, nu är du 18 år! hur känns det? haha jag antar att du är ute på krogen nu och jag hoppas verkligen att du har kul. Gud tänk att du är 18 år nu, så tiden går snabbt jag kommer ihåg när vi va små och det känns som i går. Du började som gymnast men skadade knäet, fast du fortsatte ett tag och du blev operard. Men efter det så slutade du och blev tränare med jenny för oss. Hahah i början så fick jenny skälla lite på dig men nu har du blivit en underbar tränare som alltid är glad. Åter igen GRATTIS!


RSS 2.0