26/2



hej hej, isabelle här :) Ville skryta lite och berätta att jag blev dagens gymnast idag :D Hihi inte riktigt vad jag hade förväntat mig efter den träningen xD Fick iaf tre par jätte fina hello kitty strumpor :D Tack så jätte mkt Jenny x 2 och Sara :) Syns imorgon kväll igen allihopa :) pusspuss<3333

Bilder från träning 23/2












Fristående träning den 23/2

Hej hej allihopa! Nu tänkte jag passa på att skriva mitt första inlägg här i bloggen:D (Isabelle som skriver btw) Fristående träningen var rolig som vanligt:D Många nya knepiga och svåra rörelser:P Vill också tilllägga att jag tycker Jenny (s) och Amanda är jätte duktiga som gör ett sånt grymt fristående till oss :D<3 Själv kan man ju inte ens komma på en åtta xD

Men nu ska jag kolla på film och äta godis, hehe tränar bort de på torsdag. pusspuss<3333333;D




Pyjamasparty fredag den 27/2-09

Då var det dags för pyjamasparty hemma hos söta,snälla,rara & gulliga mig! :)
Tänkte att vi ska gå till Monroes på stan och äta mat, så slipper vi trängas i mitt lilla kök! Så kom ihåg att ta med pengar!
Vi samlas hemma hos mig kl. 18.00, så går vi därifrån till Monroes!

Packlista:
¤ Pyjamas
¤ Tandborste och tandkräm
¤ gosdjur (viktigt)
¤ Luftmadrass, liggunderlag eller något annat
¤ Kudde och täcke
¤ Pengar till mat
¤ Godispåse eller något annat
¤ Filmer
¤ en hemlighet som ingen vet ;)

Jag bjuder på frukost på morgonen!

Om det är någon som inte kan komma så skriv en kommentar eller hör av er till mig!
JAG VILL ATT ALLA SKA VARA MED:)<3


Kraam Jenny och alla de andra ledarna som inte riktigt är lika snygg som mig! :P hihi!



Hej det är josefine jennys lillasyster jag vill vara med på pyjamaspartyt. Får jag det? ;)


22/2

Tjena Jenny1 här! :)
Tänkte visa bilden på Johannas tå och säga förlåt till Johanna! Det var ju tyvärr jag som gjorde illa henne, det var ju inte meningen men ändå! Hoppas att din tå mår bättre nu? <3<3<3



Längtar till imorgon för jag har kommit på mer på friståendet!
Massssor av kärlek/ Coachen!

Träning Torsdag 19/2

Tjollahopp!
Det här är Jenny nr. 2 som skriver. Jag har äntligen fått uppkoppling hemma igen så även jag kan hänga med litegrann. Och faktum är att det kan jag delvis tacka SGA för =)

Ganska så bra närvaro idag om man jämför med de senaste träningarna jag har vart nere på iallafall. Jag, Jenny S, Sara. Av gymnasterna var det Tova, Angelica, Johanna, Issa, Ronja, Sigrid, Amanda och Mia. Åsså Linnea som alltid kommer ner på träningarna trots att hon är skadad och inte kan köra annat än lite styrka. Grymt kul tycker jag! =) Hoppas jag inte glömde nån nu, i så fall ber jag om ursäkt och får skylla på att jag är sjukt trött!! =P

Träningen idag kändes överlag himla bra. Alla körde hårt och en del nya prickar hamnade på tavlan. (Visst har väl Jenny S berättat om tavlan? Jag har för mig det.)

Började med en ganska grundlig uppvärmning tycker jag. Glömde stretchingen som vanligt. Johanna pajjade tån när de byggde uppställningar så hela träningen stannade upp. Haha. Lite blodigt blev det men en del blodstopp(?), plåster och tejp på det så blev det bra. Får se om Jenny S lägger ut en bild på spektaklet senare.

Sen körde vi bakåt på tumbling med lite förövningar på sidan. Styrkan uteblev, tyvärr. Sen hoppade vi lite tzuka och avslutade med dubblar och skruvar. 

Trots min förkylning hade jag en hel del energi på träningen idag. Kändes det som iallafall, vet dock inte om det märktes =P

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva =P
Full fart mot att spika JSM-varven nu! =D

Vi ses på onsdag!
Tjingeling!

Rapport från Västerås

hej allihopa!
idag har jag pratat med Jenny och fick tillgång till er blogg. tänkte att jag ska skriva lite till er så att vi kan hålla kontakten bättre :) försöker hålla mig uppdaterad via filmer och bilder osv men det är roligt att läsa om hur det går för er också!

hörde att ni håller på med fristående mycket nu! behövs ju verkligen. ni har ju tragglat med det gamla ganska länge nu! jättekul att det börjar gå framåt för er med det. hoppas det går lika bra med redskapen. hörde att ni börjar skruvträna på tumbling osv..very nice!

här borta går det bra. jag tränar fortfarande Juniorerna och ska tävla JSM med dem i april och sen tränar jag själv i Seniorlaget. vi är bara tjejer nu och ska tävla på SM i vår! ska bli jätteroligt! har fortfarande ont i foten och har det där stora skyddet men det går bra iaf. ska förmodligen få tävla på dubbelsalto på Gävleborg om 1 månad, lite pass och så kanske men det får det bli!

jaja, det var kul att snacka lite med er men nu ska jag göra mig iordning för VGF´s årsmöte ikväll!

tänker på er! tur att ni har bra tränare som tar hand om er! det är mycket jobb med fjortisar som er ;) haha!

puss från Elena

Här har vi på övre raden Juniorerna (som jag och Andreas tränar) och undre raden Seniorerna när vi var på träningsläger i Gävle nyligen!

Kom ihåg..

OBS!! Kom ihåg att NewBody ska lämnas in idag på träningen till mig!

Hoppas att det har gått bra för alla att sälja!

Pussssochkraaaam Ledarna

=)

Hejhopp!  haha ja träningen idag va asrolig, tyckte jag då, de va ett plus x) De va mycket dans och skratt kan jag säga, och då menar jag Mycket dans! allt ifrån mjuka rörelser till robotdansen typ. haha!  Jenny lärde oss några nya steg också som vi i ena ledet ska ha, dom stegen kallas : steg,steg,steg,steg.....typ!... lite komplicerat men vi lärde oss dom till slut. Hon vart mycket stolt tror jag ( hehe). Roligt att ronja är med oxå! hoppas det kommer tillbaka lite flera gammla tjejer =)  nu är det lite plugg som gäller för min del, sen blire sängen! sköönt.
 
                                                            Puss&Kram / mia



16/2

Tjena, Julia och Jenny här!
Ikväll blir det troligen bara mig ni får stå ut med idag på träningen! Madde måste jobba, Sara har körlektion och Jenny vet inte om hon hinner! men det ska gå bra ändå..

Julia och jag har idag varit hos Kiroprakton. Så nu har vi några nya övningar som vi ska köra för att stärka fötter och knän, me like! :) Iaf så ska Julia få träna lite med kiropraktorn och då kommer hennes fötter och rygg bli bra igen! tack för det!

Oj, klockan är redan fyra så det är dags att laga lite mat och fixa iordning för träning!

Pusssssochnypistjärten

Ps. Såg att du Elena har varit in och tittat, roligt fortsätt med det! (:


Träning + massa styrka :) 12/2 -09

Träningen i torsdags gick bra. vi började med att köra styrka och lite mer styrka och ännu mer styrka ;)  sedan började vi med handvolts övning på tumbling.. Efter de körde vi tzuka på pegasus till grop :D och sist men inte minns så blev de ännu mer styrka och kondition :D ´träningen var rolig men väldigt jobbig :D
kramar Emma

Träning 11/2 -09

HejHej Angelica här :) Vi var ovanligt många på onsdagsträningen jätte roligt :).  Vi hade även en liten Ronja som var med och tränade hoppas att du fortsätter. Iaf så skruvade vi både på trampett och Tumbling jätte skoj. De är sååå roligt att alla börjar skruva nu :)sedan blev de styrka sista halvtimmen :D Vi ses ikväll alla sötnosar 

PussKramSkumbanan


Sofia har ordet! fristående träning 9/2-09

okej, nu glömde jag också hhahah men vi måste bestämma vem som ska skriva.  Träningen var jätte bra  i dag, väldigt roligt nu när vi börjat träna på en massa olika rörelser och svåra hopp. "träningsfriståendet" vi har är också jätte kul, det är mycket roligare om alla rörelser blir som en ny utmaning, att man måste tänka till ordentligt innan man kör. Vi var många på träningen i dag!:D jätte kul att se alla, synd att inte Jenny och Sara kunde komma bara men Henrik och Madde var där!  kul kul:) Nu ska jag äta pusss!

Sofia har ordet! träning den 5/2-09

Okej, varför bestämmer vi inte vem som ska skriva här längre? det tar ju ingen lång tid att säga ett namn precis. Som sagt vi är väldigt nåra som tränar på träningarna känns lite  jobbigt, men kom igen nu tjejer! vi ska klara dethär! Jag tyckte själva träningen var bra, men sen var det kanske lite för mycket flamms. Styrkan var också bra, jag tycker att det är roligare när man har lite styrka då och då som vi hade i dag. Nu ska jag försöka gå ner för trappen och ta lite mat, puss älskar er!


rebeccaaa

hejsan!
idag på träningen var vi bara 4 st som körde. go ag!
roligt var det ändå såklart, vi körde tumbling och maaaaaassor med benstyrka.
stog på händer gjorde vi också, pepp pepp.
tränade helskruvar och dubbalsaltos, jippie.
vi tränade som sagt bara 2 timmar efter som vi var så några men
jag tycker det gick fort ändå, kanske för att vi tränade lite med några
från ungdomstruppen också. små dryga pluttar.
aja, nu måste jag plugga svenska:/ icke roligt, ställer mig hellre på händer!
pusshej och nyp i fettet på magen (som jenny gjorde på mig idag!) höh, jättekul!
/ kakan


RSS 2.0